Csillag Kozmetika » Access consciousness

Access consciousness


Az Access célja

Az Access célja nem az, hogy elpusztítsa ezt a valóságot.
Az Access célja nem az, hogy harcoljon ezzel a valósággal.
Az Access célja nem az, hogy ennek a valóságnak a rosszaságát nézze.
Az Access célja, hogy egy más valóságot hozzon létre.
Az Access célja az, hogy a világot nagyszerűbb választások és lehetőségek összességeként hozzuk létre, hogy az egész emberiség felvirágozzon.
Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve.

Mi az az Access Consciousness?

Az Access eszközök, technikák, rendszerek összessége, illetve egy életszemlélet, mely megváltoztatja az életed bármelyik területét, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd.
Ezek az eszközök és folyamatok úgy lettek kialakítva, hogy mindenki számára nagyobb tudatosságot facilitáljanak.

„A tudatosság mindent és mindenkit magában foglal és semmit és senkit nem ítél meg.”

Dr. Dain Heer

A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. Az a képesség, hogy befogadj mindent, ne utasíts el semmit és megteremts mindent, amire csak vágysz az életedben-nagyszerűbbet a jelenleginél és többet, mint amit el tudsz képzelni.
Mi lenne, ha hajlandó lennél táplálni magadat és gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kellene ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?
Képzeld el…

„milyen lenne, ha a világ egy tudatosabb hely lenne.
Az Access célja, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol eléggé tudatosak vagyunk ahhoz, hogy változást hozzunk létre magunkban és így növeljük az életben jelen lévő traumák, drámák és őrültségek megváltoztatásának esélyét…”

Gary Douglas

Minden egy kérdéssel kezdődött

Több, mint húsz évvel ezelőtt, Gary Douglasnek, az Access Consciousness alapítójának az életében elérkezett az a pont, amikor semmi sem sikerült. Miután éveket töltött azzal, hogy értelmet adjon az életének és olyan dolgokkal foglalkozzon, amelyek állítólag boldoggá teszik végül elege lett.

Felismerte, hogy az életnek többnek kell lennie ennél és ha nem, akkor az többé nem érdekli. Így aztán elkezdett kérdéseket feltenni az univerzumnak.
Mi lehetek, mit tehetek, birtokolhatok, teremthetek és generálhatok, ami egy jobb hellyé tenné az életemet és a világot? Mit érzékelhetek, mit tudhatok és mi lehetek, hogy érdemes legyen élni az életemet?
Mindez azért történt, mert Gary hajlandó volt feltenni egy másfajta kérdést, ami egy másfajta lehetőséget nyitott meg.
A „kérdésben lenni” egy olyan eszköz, amely minden Access kurzuson az elsők között hangzik el. A kérdés megerősít, a válasz elerőtlenít.
A kérdések kikulcsolják a korlátozás helyeit és rávilágítanak azokra a pontokra, ahol azt választjuk, hogy nincs választásunk.
A kérdések annak éberségét facilitálják, hogy miként tudsz egy minden képzeletedet felülmúló, fenomenális életet generálni.