Csillag Kozmetika » Access Energetikai Face lifting

Access Energetikai Face lifting


Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad ANÉLKÜL, hogy idegen anyagokat kellene injekciózni a testedbe, vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

IGEN!!!

Az Access Energetikai Facelift, (energetikai ránctalanítás) egy csodálatos kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen. Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalommal), maradandó hatást érünk el.

Biztosan láttál már olyan embert, akinek az arca ragyogó volt. A ragyogás az energiai egyensúlynak köszönhető általában. Ha energetikailag jól vagyunk, a kisugárzásunk ragyogó, a bőrünk kisimultabb.

Ez a kezelés ebben segít, hogy újra kisimult, ragyogó legyél!

A kezelés nem csak a ráncok eltüntetéséről szól, miközben azok kisimulnak, az arcod sugárzóbb lesz, a bőröd hidratáltabbnak tűnik, tekintetedben megjelenik a fiatalos lendület, az csak a mellékhatás.

Rengeteg oldási folyamat fut a háttérben a kezelés közben, hiszen a ráncaink, a fáradság, az elöregedés mögött rengeteg hitrendszer, korlátozó nézőpont, érzelmi sérülés, a testünk helytelen működése áll. Ezeket is mind tisztítja a kezelés.

Pl. ezeket:

  • Majd, ha ennyi idős leszel, mint én megtudod…
  • Nekem ez már nem illik…
  • Az én koromban már ilyet nem vehetek fel…
  • Hát jól megöregedtem….
  • Fáj a derekam, ez már korral ját…

Mi van, ha kedvességgel és könnyedséggel változtatod meg a tested?

Mi lenne, ha a beletörődés helyett egy másik úton indulnál el?

Mi lenne, ha törölnénk azokat a nézőpontjaid, hogy a Te korodban ez már szükségszerű?